Actief & Avontuur in Brunssum

Lekker actief in Brunssum!

Ongeremd met de mountainbike op pad over het glooiende terrein van de Brunssummerheide; met 2000 ha heb je daarmee een geweldig parcours voor je liggen. En dat terwijl de heide zich aan de Duitse kant nog verder zet als de Tevener heide… Natuurlijk is dit ook een ideaal gebied voor ruiters, mountainbikers, fietsers en wandelaars die hier zonder verkeer, in alle rust hun sport volop kunnen beoefenen.

 

Daarnaast heeft Brunssum voor de sportieve bezoekers een klimpark, een (openbare) golfbaan, een manege en een zwemvijver en een zwembad in petto. Als actieve bezoeker kan een bezoek aan Brunssum niet lang genoeg duren!

Wat ga jij morgen doen?

Bekijk alles op de kaart

Weergeven op de kaart

Eindeloos ontdekken

In het Schutterspark klim je in boomtoppen, beleef je de natuur tot in je tenen, word je een echte kapitein of machinist. Speel je tot de zon ondergaat en aai je dieren op de kinderboerderij. Bekijk de unieke hangvennen. Vang een glimp op van de bosbewoners tijdens een wandel- of fietstocht. Ontdek de rijke geschiedenis en verhalen van Schutterspark. En puf uit van alle avonturen in de brasserie.

Er valt nog zo veel te ontdekken in Brunssum: