Informatie in verband met coronavirus

Alleen samen krijgen we het coronavirus onder controle! Daarom houden we ons in Zuid-Limburg aan het stappenplan van de Rijksoverheid. Check de websites van de aanbieders voor actuele maatregelen voor horeca, culturele instellingen, bioscopen, musea, voorzieningen van accommodaties, sauna’s, casino’s en bibliotheken.

Teverenerheide 1 TH01 Brunssum

Brunssum Download deze route

Teverenerheide 1 TH01 Brunssum

Brunssum Wandelroute 10,9 km Makkelijk
In het beschermde natuurgebied van de Tevenerheide hebben allerlei bijzondere plant- en diersoorten hun plek gevonden. Hoewel het gebied net buiten de grenzen van Zuid-Limburg ligt, is deze wandelroute door zijn pracht en praal toch opgenomen in het Zuid-Limburgse wandelaanbod. Over nette paden baan je je een weg door het open heidelandschap. De Tevenerheide kenmerkt zich door afwisseling tussen begroeiing en landschappen: vochtig of droog, dicht bos of open veld. Mens en landschap zijn hier door een lange geschiedenis van bewerking en natuurlijke begroeiing met elkaar verbonden. Deze route is te volgen via de gele paaltjes. Parkeren kan bij parkeerplaats Grotenrath.

Overzicht

Start- en eindpunt

Unnamed Road , 52511 Geilenkirchen, Germany

Soort route

Wandelroute

Afstand

10,9 km

Moeilijkheidsgraad

Makkelijk

Route profiel

Start
Finish

Op de kaart

Te doen in de omgeving

Meer routes in de omgeving

Tips en verbeterpunten
Tips en verbeterpunten Geef uw melding door!

Tijdens het maken van een tocht, op de fiets, te voet, te paard of op de mountainbike is niets zo vervelend als het ontbreken van duidelijke bewegwijzering. Ondanks continue controles kan er toch een gebrek zijn. Via deze link kan onduidelijke, kapotte of ontbrekende bewegwijzering snel en efficiënt doorgeven worden aan het Routepunt Zuid-Limburg. Ook mogelijke verbeteringen zijn uiteraard welkom. Zo houden we gezamenlijk al onze recreatieve routes up to date en toegankelijk!

routemeldpunt

Dit vind je vast ook interessant!

Ontdek op onze website nog meer leuke tips en thema's, bezienswaardigheden & attracties. Klik op een van onderstaande links en zie wat er allemaal te doen is.
Wandelen

Deel deze pagina met je familie en vrienden

Terug naar de website