detail

Schutterspark Gele route BR1 Brunssum

Helaas zijn niet alle routes in Zuid-Limburg begaanbaar voor mindervaliden. Gelukkig is deze korte wandelroute daar de ideale oplossing voor! Deze (mindervalide)wandeling laat je het Schutterspark zien: een groot bebost natuurgebied met verschillende recreatieve voorzieningen. Zo kun je er prima met kinderen op pad; er is veel te beleven. Het park is gelegen in het dal van de Roode Beek en op de beboste helling van een heuvel — lekker natuurlijk dus! De zwarte diamantkoppalen met een gele band leiden je voor deze route de weg. Parkeren kan bij een van de attracties in het park.
+1

Start- en eindpunt


Heidestraat 20, 6443 VZ Brunssum, Netherlands

Soort route


Wandelroute

Afstand


1,7 km

Moeilijkheidsgraad


Makkelijk
Start Finish
Je bevindt je nog niet in de buurt van de route. Zodra je je binnen {{maxDirectionDistance}} km van de route bevindt dan kun je meteen starten door de stippellijn te volgen.
Volg de stippellijn naar de route
Weergeven op de kaart

In de omgeving

Herman Wehkamp
Coördinator Routepunt

Tips en verbeterpunten

Geef uw melding aan ons door

Niets zo vervelend als het ontbreken van duidelijke bewegwijzering op je route. Ondanks continue controles kan er toch een gebrek zijn. Meld onduidelijke, kapotte of ontbrekende bewegwijzering snel en efficiënt aan Routepunt Zuid-Limburg. Uiteraard zijn ook suggesties voor verbeteringen welkom. Samen houden we al onze recreatieve routes up-to-date en toegankelijk!
Routemeldpunt