Schutterspark Gele route BR1 Brunssum

Brunssum Download deze route

Schutterspark Gele route BR1 Brunssum

Brunssum Wandelroute 1,7 km Makkelijk
Helaas zijn niet alle routes in Zuid-Limburg begaanbaar voor mindervaliden. Gelukkig is deze korte wandelroute daar de ideale oplossing voor! Deze (mindervalide)wandeling laat je het Schutterspark zien: een groot bebost natuurgebied met verschillende recreatieve voorzieningen. Zo kun je er prima met kinderen op pad; er is veel te beleven. Het park is gelegen in het dal van de Roode Beek en op de beboste helling van een heuvel — lekker natuurlijk dus! De zwarte diamantkoppalen met een gele band leiden je voor deze route de weg. Parkeren kan bij een van de attracties in het park.

Overzicht

Start- en eindpunt

Heidestraat 20, 6443 VZ Brunssum, Netherlands

Soort route

Wandelroute

Afstand

1,7 km

Moeilijkheidsgraad

Makkelijk

Route profiel

Start
Finish

Op de kaart

Te doen in de omgeving

Eten & drinken in de omgeving

Accommodaties in de omgeving

Meer routes in de omgeving

Tips en verbeterpunten
Tips en verbeterpunten Geef uw melding door!

Tijdens het maken van een tocht, op de fiets, te voet, te paard of op de mountainbike is niets zo vervelend als het ontbreken van duidelijke bewegwijzering. Ondanks continue controles kan er toch een gebrek zijn. Via deze link kan onduidelijke, kapotte of ontbrekende bewegwijzering snel en efficiënt doorgeven worden aan het Routepunt Zuid-Limburg. Ook mogelijke verbeteringen zijn uiteraard welkom. Zo houden we gezamenlijk al onze recreatieve routes up to date en toegankelijk!

routemeldpunt

Dit vind je vast ook interessant!

Ontdek op onze website nog meer leuke tips en thema's, bezienswaardigheden & attracties. Klik op een van onderstaande links en zie wat er allemaal te doen is.
Wandelen

Deel deze pagina met je familie en vrienden

Terug naar de website