Parelpad Schutterspark

Brunssum Download deze route

Parelpad Schutterspark

Brunssum Wandelroute 3,6 km Heel gemakkelijk
Vroeger was het Schutterspark in Brunssum het terrein van de schutters: reservesoldaten die Brunssum dapper te hulp schoten in tijden van nood. Tegenwoordig is het een gevarieerd park en ontmoetingspunt waar van alles te zien en te doen is voor het hele gezin. 

Zo tref je op deze wandelroute de oude pompgebouwen uit het mijnverleden nog aan, die nu dienst doen als feestlocatie. Je kunt er koffie drinken in de gemoedelijke sfeer van brasserie Schutterhüske en het gras tussen je tenen laten kriebelen in het Blotevoetenpark. 

Parkeren kan bij de Heidestraat. De wandelroute Parelpark Schutterspark is niet bewegwijzerd, maar wel eenvoudig te downloaden als separate wegbeschrijving.

Overzicht

Start- en eindpunt

Heidestraat 20, 6443 VZ Brunssum, Netherlands

Soort route

Wandelroute

Afstand

3,6 km

Moeilijkheidsgraad

Heel gemakkelijk

Route profiel

Start
Finish

Op de kaart

Te doen in de omgeving

Eten & drinken in de omgeving

Accommodaties in de omgeving

Meer routes in de omgeving

Tips en verbeterpunten
Tips en verbeterpunten Geef uw melding door!

Tijdens het maken van een tocht, op de fiets, te voet, te paard of op de mountainbike is niets zo vervelend als het ontbreken van duidelijke bewegwijzering. Ondanks continue controles kan er toch een gebrek zijn. Via deze link kan onduidelijke, kapotte of ontbrekende bewegwijzering snel en efficiënt doorgeven worden aan het Routepunt Zuid-Limburg. Ook mogelijke verbeteringen zijn uiteraard welkom. Zo houden we gezamenlijk al onze recreatieve routes up to date en toegankelijk!

routemeldpunt

Dit vind je vast ook interessant!

Ontdek op onze website nog meer leuke tips en thema's, bezienswaardigheden & attracties. Klik op een van onderstaande links en zie wat er allemaal te doen is.
Wandelen

Deel deze pagina met je familie en vrienden

Terug naar de website