Park het Plateau

Brunssum Bezoek website

Park het Plateau

Park het Plateau Ganzepool 17Brunssum 0627308115 Stuur e-mail Naar de website
Park het Plateau is gelegen in het Schutterspark in Brunssum. In het klimpark trotseer je hindernissen op een hoogte van 3,5 tot 7 meter (afhankelijk van de route). 

Zo kun je onder andere touwladders, lianen en houten wiebelbruggen beklimmen en glijden via een zipline langs de bomen weer naar beneden. Het klimbos in Brunssum bestaat uit oneindig veel uitdagende elementen die je de ultieme natuur- en avontuur beleving zullen geven!
Vlog en Blog van Laura 4 mei 2018

Deze maand mocht ik niet één, maar twee hele toffe parken bezoeken! Gewapend in mijn wat-oudere-capribroek-die-een-beetje-vies-mag-worden en veiligheidshelm ging ik de natuur in.

lees meer

Bekijk de vlog

Overzicht

Adres
Ganzepool 17, Brunssum
0627308115
Openingstijden en tarieven

Woensdag tot en met zondag vanaf 10.00 uur geopend, laatste start: 16.30 uur. De tijden zijn gebaseerd op het laatste startmoment, totale klimduur: 2,5 uur. Het park sluit pas wanneer de laatste klimmer klaar is met klimmen. Let op de invallende duisternis.

In 2017 is het klimbos vanaf 24 juni t/m 31 december geopend. In 2018 vanaf 1 maart. De openingstijden zijn seizoensgebonden, dus de openingstijden kunnen veranderen. Check daarom altijd eerst de website.

Gehandicapten

Er zijn geen noemenswaardige gehandicaptenvoorzieningen

Stuur een mail.

Verstuur een mail naar Park het Plateau. Uw bericht wordt na een klik op "Verstuur" direct verstuurd.

Oeps, niet alle velden zijn juist ingevuld. Deze velden zijn gemarkeerd.

Routes in de buurt

Dit vind je vast ook interessant!

Ontdek op onze website nog meer leuke tips en thema's, bezienswaardigheden & attracties. Klik op een van onderstaande links en zie wat er allemaal te doen is.
Wandelen Fietsen

Deel deze pagina met je familie en vrienden

Terug naar de website