detail

Hotel Bronsheim

Hotel Brasserie-Restaurant Bronsheim beschikt over een restaurant met een zeer gevarieerde menukaart waarin voor iedere gast wel iets lekkers te vinden is. Natuurlijk biedt Hotel Brasserie-Restaurant Bronsheim ook een hotelkamer aan voor diegene die graag een uitstapje zou willen maken in het gezellige en bourgondische Limburg.

Accommodatie


Dit familiebedrijf beschikt over vijf kamers, waarvan drie voor twee personen en twee voor één persoon. Alle overnachtingen worden doorgebracht in één van de geheel gerenoveerde kamers, en zijn inclusief een heerlijk ontbijt.

Eten & drinken


De medewerkers staan zeven dagen in de week voor de gasten klaar. Lunch of diner kan vanaf 11.00-20.00 besteld worden. Alle gerechten worden vers ingekocht en in de eigen keuken bereid. Verser en ambachtelijker kan het niet. Gasten kunnen ook terecht voor een diner a la carte tot 40 personen, voor nog grotere groepen zijn er aangepaste menu’s variërend van prijs beschikbaar. Neem voor meer informatie contact op.

Parkeren


Neem contact op voor meer informatie.

Toegankelijkheid


Er zijn geen noemenswaardige gehandicaptenvoorzieningen

Huisdieren


Nee

Verstuur een e-mail


Verstuur een mail naar Hotel Bronsheim. Je bericht wordt na een klik op “Verstuur” direct verstuurd. In onze privacy verklaring staat hoe Visit Zuid-Limburg met jouw persoonsgegevens omgaat.
Niet alle waardes zijn juist ingevuld. Pas de gegevens aan en probeer het nogmaals.

Routes in de buurt

Leuks in de buurt!