Nederland in lockdown

De Nederlandse overheid raadt aan zoveel mogelijk thuis te blijven en drukte te vermijden. Wil je op pad in Zuid-Limburg of heb je er een vakantie gepland? Ga dan veilig op pad.

Worldfestival Parade Brunssum

Brunssum Bezoek website

Worldfestival Parade Brunssum

Worldfestival Parade Brunssum VijverparkBrunssum Naar de website
Worldfestival Parade Brunssum komt met nieuwe editie in 2022
Nadat Worldfestival Parade Brunssum in 2020 en 2021 niet kon doorgaan vanwege het coronavirus, kan het bestuur eindelijk goed nieuws melden: in 2022 komt er wél een Parade! Het thema wordt Re:discover the Dance.

Ook deze Parade staat garant voor internationale dansvoorstellingen in het Openluchttheater, een kleurrijke optocht, feestelijke verbroederingsavonden, dansworkshops, foodtrucks en verrassende gastoptredens. 

Elke twee jaar een Parade
De organisatie streeft ernaar om zo’n tien tot twaalf groepen vast te leggen voor de Parade. Mede daarom zal het festival vier dagen duren in plaats van zes. 

Over Worldfestival Parade Brunssum
Worldfestival Parade Brunssum is een folklorefestival, dat in 2022 plaatsvindt van 30 juni tot en met 3 juli. Tijdens het festival treden folkloregroepen uit de hele wereld op. In combinatie met nevenactiviteiten in het Vijverpark, staat dit garant voor een festival van wereldformaat. 

Foto: Toine Aret.

Overzicht

Data 30-6-2022 t/m 3-7-2022
Contact
Vijverpark, Brunssum

Deel deze pagina met je familie en vrienden

Terug naar de website