Informatie in verband met coronavirus

Alleen samen krijgen we het coronavirus onder controle! Daarom houden we ons in Zuid-Limburg aan het stappenplan van de Rijksoverheid. Check de websites van de aanbieders voor actuele maatregelen voor horeca, culturele instellingen, bioscopen, musea, voorzieningen van accommodaties, sauna’s, casino’s en bibliotheken.

Volle Maanwandeling

Brunssum Bezoek website

Volle Maanwandeling

Volle Maanwandeling BloteVoetenParkBrunssum Naar de website
Beleef het mysterie van de volle maan! Wandel onder leiding van twee gidsen door het maanverlichte bos (met schoenen aan), ervaar de intense stilte en bewonder het zicht en de kracht van de maan. Je wordt ontvangen met een kop koffie of thee in de BloteVoetenHut. 

De twee gidsen stellen zich aan je voor en daarna gaan jullie het bos in. Tijdens de wandeling krijg je uitleg over de astrologische betekenis van de maan. Daarnaast is Volle maan hét moment om iets los te laten en om iets nieuws aan te gaan. 

Word bewust, sta stil, deel met elkaar en laat los. Een bijzondere ervaring die je niet snel zult vergeten! De Volle Maanwandeling gaat onder alle weersomstandigheden door. Zorg dus voor goed schoeisel en kleding passend bij de weersomstandigheden.

Overzicht

Prijs

€14,95 inclusief ontvangst met koffie of thee. Reserveer nu. Voor de Volle Maanwandeling zijn slechts een beperkt aantal plaatsen beschikbaar (vol=vol). Meld je daarom zo snel mogelijk aan via info@blotevoetenpark.nl


Geef duidelijk aan voor hoeveel personen je wilt reserveren en de datum.

Data 26-2-2021 t/m 27-2-2021
Contact
BloteVoetenPark, Brunssum

Dit vind je vast ook interessant!

Ontdek op onze website nog meer leuke tips en thema's, bezienswaardigheden & attracties. Klik op een van onderstaande links en zie wat er allemaal te doen is.
Wandelen

Deel deze pagina met je familie en vrienden

Terug naar de website