Informatie in verband met coronavirus

Alleen samen krijgen we het coronavirus onder controle! Daarom houden we ons in Zuid-Limburg aan het stappenplan van de Rijksoverheid. Check de websites van de aanbieders voor actuele maatregelen voor horeca, culturele instellingen, bioscopen, musea, voorzieningen van accommodaties, sauna’s, casino’s en bibliotheken.

Volle Maanwandeling met astrologische uitleg

Brunssum Bezoek website

Volle Maanwandeling met astrologische uitleg

Volle Maanwandeling met astrologische uitleg BlotevoetenparkBrunssum 06-38206303 Naar de website
Tijdstip: 19:30 uur tot circa 21:30 uur Je wordt ontvangen met een kop koffie of thee in de BloteVoetenHut. De gids stelt zich aan je voor en daarna gaan je het bos in. Tijdens de wandeling krijg je uitleg over de astrologische betekenis van de maan. 

Daarnaast is volle maan hét moment om iets los te laten en om iets nieuws aan te gaan. Word bewust, sta stil, deel met elkaar en laat los. Een bijzondere ervaring die je niet snel zult vergeten! 

De Volle Maanwandeling gaat onder alle weersomstandigheden door. Zorg dus voor goed schoeisel en kleding passend bij de weersomstandigheden. 

Reserveer nu 
Voor de Volle Maanwandeling zijn slechts een beperkt aantal plaatsen beschikbaar (vol = vol). Meld je daarom zo snel mogelijk aan via info@blotevoetenpark.nl Geef duidelijk aan voor hoeveel personen je wilt reserveren, de datum en het tijdstip.

 Je ontvangt een mail met een betaallink om je deelname definitief te bevestigen.

Data: 
20 oktober.
19 november.
19 december.

Overzicht

Prijs

Prijs: € 14,95 per persoon inclusief ontvangst met koffie/thee. Jaarpashouders: € 9,95 per persoon.

Data 20-10-2021 t/m 19-12-2021
Contact
Blotevoetenpark, Brunssum
06-38206303

Deel deze pagina met je familie en vrienden

Terug naar de website