Informatie in verband met coronavirus

Alleen samen krijgen we het coronavirus onder controle! Daarom houden we ons in Zuid-Limburg aan het stappenplan van de Rijksoverheid. Check de websites van de aanbieders voor actuele maatregelen voor horeca, culturele instellingen, bioscopen, musea, voorzieningen van accommodaties, sauna’s, casino’s en bibliotheken.

Reflectortocht

Brunssum Bezoek website

Reflectortocht

Reflectortocht BlotevoetenparkBrunssum 06-38206303 Naar de website
Tijdstip: 17:00-20:00 uur (laatste vertrektijd 20:00 uur). Op een leuke manier een frisse neus halen? Loop dan in het donker de Reflectortocht! Deze 3 kilometer lange wandeling door het BloteVoetenParkbos is voor iedere leeftijd goed te doen. 

Dus trek je wandelschoenen aan en neem een zaklamp of mobieltje mee. De reflectoren in diverse gedaanten wijzen je de weg door het donkere bos. Luister naar de geluiden van het bos, snuif de frisse winterlucht op en wie weet spot jij wel een bewoner van het BloteVoetenParkbos! 

Geschikt voor alle leeftijden! Vergeet je zaklamp niet! Of je mobieltje. Bij de BloteVoetenHut kunnen kinderen zich gratis laten schminken met neon kleuren en glow in the dark schmink. Zo zijn ze goed te zien in het bos! Wat Kun je nog meer verwachten? 

Het natuurterras en overdekt terras is omgetoverd tot een sfeervol winterterras. Met vuurkorven vol knetterend hout en gezellige kaarsjes en lichtjes. Zo worden de donkere winterdagen heel gezellig!

Te combineren met wat lekkers te eten vooraf in de BloteVoetenHut. Ook met tweede en derde kerstdag is er een speciaal familie-kerstmenu.

Overzicht

Prijs

Prijs volwassenen: € 8,50 per persoon. Kinderen € 4,50 per persoon. Reserveer vooraf je vertrektijd. Jaarkaarthouders kunnen gratis deelnemen, in het jaar dat de jaarpas geldig is.Data 17-12-2021 t/m 8-1-2022
Contact
Blotevoetenpark, Brunssum
06-38206303

Dit vind je vast ook interessant!

Ontdek op onze website nog meer leuke tips en thema's, bezienswaardigheden & attracties. Klik op een van onderstaande links en zie wat er allemaal te doen is.
Wandelen

Deel deze pagina met je familie en vrienden

Terug naar de website