Informatie in verband met coronavirus

Alleen samen krijgen we het coronavirus onder controle! Daarom houden we ons in Zuid-Limburg aan het stappenplan van de Rijksoverheid. Check de websites van de aanbieders voor actuele maatregelen voor horeca, culturele instellingen, bioscopen, musea, voorzieningen van accommodaties, sauna’s, casino’s en bibliotheken.

Reflectortocht

Brunssum Bezoek website

Reflectortocht

Reflectortocht BloteVoetenParkBrunssum Naar de website
Op een leuke manier een frisse neus halen? Loop dan in de schemering, of voor de echte durfals in het donker, de Reflectortocht! Deze twee kilometer lange wandeling door het BloteVoetenParkbos is voor iedere leeftijd goed te doen. 

Dus trek je wandelschoenen aan en neem een zaklamp mee. Onderweg kom je diverse hindernissen tegen die je, als je het te spannend vindt, ook makkelijk kunt overslaan. 

Luister naar de geluiden van het bos, snuif de frisse winterlucht op en wie weet spot jij wel een bewoner van het BloteVoetenParkbos! Geschikt voor alle leeftijden! Vergeet je zaklamp niet! Of je mobieltje.

Overzicht

Prijs

Volwassenen: € 8,50, kinderen: € 4,50.

Data 10-2-2021 t/m 1-3-2021
Contact
BloteVoetenPark, Brunssum

Dit vind je vast ook interessant!

Ontdek op onze website nog meer leuke tips en thema's, bezienswaardigheden & attracties. Klik op een van onderstaande links en zie wat er allemaal te doen is.
Wandelen

Deel deze pagina met je familie en vrienden

Terug naar de website