Informatie in verband met coronavirus

Alleen samen krijgen we het coronavirus onder controle! Daarom houden we ons in Zuid-Limburg aan het stappenplan van de Rijksoverheid. Check de websites van de aanbieders voor actuele maatregelen voor horeca, culturele instellingen, bioscopen, musea, voorzieningen van accommodaties, sauna’s, casino’s en bibliotheken.

NEON Kinderdisco

Brunssum Bezoek website

NEON Kinderdisco

NEON Kinderdisco Brunssum Brunssum 06-38206303 Naar de website
In samenwerking met kinderentertainment bedrijf GrootApplaus organiseert de BloteVoetenHut een leuk discofeest: de NEON Kinderdisco. Een discoshow voor kinderen in de basisschoolleeftijd vol geinige battles zoals een luchtgitaar battle, een Hakke Takke battle en een vrolijke danswedstrijd. 
 
Wim DeFeestDJ zorgt voor leuke beeld-, geluid- en disco effecten. Na de show ontvangen alle deelnemers een discodiploma. Een leuk uitje voor in de kerstvakantie. Kom jij ook meedansen in je mooiste neon dansoutfit? 

De medewerkers zorgen voor popcorn en een suikerspin voor ieder een en er zal een buffetje staan met ranja, water en appelsap. Papa en mama zijn ook welkom. De medewerkers zorgen voor statafels aan de zijkanten en naar wens brengen ze een lekker drankje of borrelhapje. 

Het is ook mogelijk om vooraf te komen eten, gezellig! Reserveer een tafel en bekijk de menukaart. Vanwege corona zijn slechts een beperkt aantal plaatsen beschikbaar (vol = vol).

Overzicht

Prijs

Prijs: € 7,50 per kind (alleen kinderen betalen) inclusief ranja, water en appelsap, popcorn en een suikerspin! Jaarkaarthouders: € 4,50 per kind.

Data
2021
december 30
Contact
Brunssum , Brunssum
06-38206303

Deel deze pagina met je familie en vrienden

Terug naar de website