Informatie in verband met coronavirus

Alleen samen krijgen we het coronavirus onder controle! Daarom houden we ons in Zuid-Limburg aan het stappenplan van de Rijksoverheid. Check de websites van de aanbieders voor actuele maatregelen voor horeca, culturele instellingen, bioscopen, musea, voorzieningen van accommodaties, sauna’s, casino’s en bibliotheken.

Familiefeestmenu inclusief Reflectortocht

Brunssum Bezoek website

Familiefeestmenu inclusief Reflectortocht

Familiefeestmenu inclusief Reflectortocht BlotevoetenparkBrunssum 06-38206303 Naar de website
Tijdstip: Feestmenu van 17:00-19:00 uur. Reflectortocht: 19:00 uur. Op tweede of derde kerstdag iets actiefs en gezelligs doen met het hele gezin? Geniet van een heerlijk 3-gangen keuzemenu voor jong en oud én loop daarna de Reflectortocht! 

Na het 3-gangen kerstmenu gaan jullie de Reflectortocht lopen. Een avontuurlijke tocht (met schoenen aan) door het donkere BloteVoetenParkbos waar je op zoek gaat naar reflectoren. Een leuke, actieve afsluiting van Tweede of Derde kerstdag voor de hele familie! 

Vanwege de coronamaatregelen, zijn er slechts een beperkt aantal plaatsen beschikbaar (vol = vol). Meld je daarom zo snel mogelijk aan via info@blotevoetenpark.nl onder vermelding van Familiefeestmenu. 

Geef duidelijk aan welke dag je wilt reserveren (26 of 27 december), met hoeveel personen je wilt reserveren en welke keuzes per gang. Op het moment dat de organisatie zeker weet dat het familiefeestmenu mag doorgaan (i.v.m. de coronamaatregelen), ontvang je een mail met een betaallink.

Overzicht

Prijs

Prijs: € 29,95 per persoon (exclusief dranken), kinderen (3 t/m 12 jaar): € 14,95 per kind (exclusief dranken).

Data 26-12-2021 t/m 27-12-2021
Contact
Blotevoetenpark, Brunssum
06-38206303

Dit vind je vast ook interessant!

Ontdek op onze website nog meer leuke tips en thema's, bezienswaardigheden & attracties. Klik op een van onderstaande links en zie wat er allemaal te doen is.
Wandelen

Deel deze pagina met je familie en vrienden

Terug naar de website